2010. január 5., kedd

MSZCS

Ebben a hidegben jólesik a melegszendvics. A világ legegyszerűbb és legjobb kajája. Nagy előnye, hogy a 2 hete a szekrényben száradó kenyér is felhasználható hozzá. Sőt, a melegszendvics egyenesen kívánja a kemény és száraz kenyeret. A többi otthon kallódó hozzávalóról nem is beszélve.

Mi kell hozzá?
-friss vagy száraz kenyér
-melegszendvics-sütő
Itt meg kell álljunk egy pillanatra. Kétféle tábor létezik. Az egyikbe a hagyományos, fűtőszálas NDK vagy Csehszlovák típusok kedvelői, a másikba a szuper masinákat előnyben részesítők tartoznak.
-turmixgép
-löncshús (Már egész gusztusos külleműeket is kapni, de mi maradjunk csak a jól bevált fémhengeresnél, aminek mind a két végét fel kell nyitni, aztán kitolni a löncshúst.)
-1 tejföl
-csipetnyi bors
-kicsi só
-1 szelet apróra vágott bacon szalonna
-fél fej apróra vágott hagyma
-reszelt sajt

A kenyér kivételével mindent tegyünk be a turmixgépbe és jó alaposan turmixoljuk össze. Ha kész kenjük a kenyérre aztán süssük meg. Jó étvágyat!



(A kép a retronom.hu oldalról származik, köszönet érte.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Traffic Counters
Tablet PC Store