2010. február 1., hétfő

Amit a rumról tudni kell...



Ha már egy égető itallal kezdtünk ma, akkor a folytatás is legyen hasonlóan erős. Aidy legújabban átszokott az ír sörről a jóval finomabb és magasabb alkoholtartalmú rumra. Azt mondja úgy kell ez neki, mint az élethez a víz. Persze az az igazság, hogy be szeretné fejezni Ímhol hazámnak sík hegyei című novelláját, amiben épp ott tart, hogy a főhős a karibi szigetvilágban próbál szerencsét. Vízitaxi gmk-ba próbálja tömöríteni a motorcsónak tulajdonosokat. Hogy sikerül-e neki, azt még Aidy sem tudja. De én úgy érzem jó nyomon halad.


Szóval a rum. Bevallom én csak 2 konkrét márka ízéről és hatásáról tudnék mesélni, a rum történetéről nem sokat tudok. Nem úgy mint az alábbi cikkszerzője, Bakcsy Árpád. A zona.hu oldalon írt részletes és mindenre kiterjedő nem is rövid cikkében mindent elárul nekünk, amit a rumról tudni kell és érdemes.








És végül egy elrettentő példa. A nem túl bizalomgerjesztő ám annál praktikusabb Tipli nevű féldecis. Gondolom a cukornádat hírből sem ismeri. Bár a címkéje ennek ellenkezőjéről mesél...





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Traffic Counters
Tablet PC Store