Nem csak a Vezúvnak, de mostanában a májkrémnek is van krátere. Vajon ehető maradt vagy a konzervipar gondatlansága miatt egészségügyi kockázatot hordoz az elfogyasztása?
Egészségügyi kockázatot valószínűleg nem hordoz, de ízlésbelit biztosan. Semmiből sem áll sajátkezűleg megcsinálni a kenőmájast, a blog fülszövegéhez híven, maradék resztelt májból. Legalább tudni fogod, mit eszel - mondjuk egy ropogós serclin ;-)
Ez semmi! Az egyik multi élelmiszerüzlet jégrémét kibontottam és az oldalába hatalmas kráter! Kb. jégkrém fele hiányzik...Mintha megolvadt volna és megborúlva visszajegesedett, de nem..lehet már fejjel lefele fagyott meg alapból. Lehet érezni az újrafagyást a jégkrémen, ezen nem! Félelmetes....
Ez itt a Nagy zabálás blog. Az eredeti ötlet Aidy Mole haveromé, illetve szeretett főnökéé, Wadé. Itt nem fogtok hangzatos fhanszia, olasz és isten tudja milyen nevű csodákkal találkozni. Maradékokból és az átlagos, minden hűtőben fellelhető alapanyagokból alkotunk ehetőt. A küllem másodlagos, az íz kicsit fontos, a többi nem számít. Jó étvágyat!
Egészségügyi kockázatot valószínűleg nem hordoz, de ízlésbelit biztosan.
VálaszTörlésSemmiből sem áll sajátkezűleg megcsinálni a kenőmájast, a blog fülszövegéhez híven, maradék resztelt májból.
Legalább tudni fogod, mit eszel - mondjuk egy ropogós serclin ;-)
Ez semmi!
VálaszTörlésAz egyik multi élelmiszerüzlet jégrémét kibontottam és az oldalába hatalmas kráter! Kb. jégkrém fele hiányzik...Mintha megolvadt volna és megborúlva visszajegesedett, de nem..lehet már fejjel lefele fagyott meg alapból. Lehet érezni az újrafagyást a jégkrémen, ezen nem!
Félelmetes....